WELKOM OP DE WEBSITE VAN EDMAR NV.

 

Wij zijn reeds meer dan 30 jaar actief als familie bedrijf in het meubelbeslag. 
Samen met onze partners vanuit gans europa, oorspronkelijk begonnen met 1 merknaam \"Shock\".  

Wij vertegenwoordigen ondertussen exclusief verschillende toonaangevende fabrikanten van meubelslag, waaronder nog altijd \"Shock\".
Maar ook Indaux, Ojmar, Volpato, Manart, H+HSystems, Oscar Lehmann Plastics.


Voor zowel de projectinrichting, de keukenfabricatie, bureelmeubelen, woon meubel , zit meubel en ijzerwarenhandel hebben wij een uitgebreid gamma. 

Sterk zijn we ondertussen geworden in toelevering voor de dressing kast markt. De schuifdeursystemen en de toebehoren in de kasten. 
Vele zaken overlappen mekaar daarom geen index maar een overzicht van de producten per leverancier en onze kataloog in pdf downloadbaar. Daar vindt u trouwens een directe link naar de website van de leverancier. Ga gerust een kijkje nemen, zo kan u zelf kijken met wie we samenwerken.

U vindt er de producten die misschien niet in ons standaard gamma zitten. 
Ook kan u bij ons terecht met een specifiek probleem, vragen bij een lastenboek, stalen en technische gegevens ontwikkelingen van nieuwe modellen, ...

 Ten slotte nog even meegeven dat we in ons eigen atelier uw lades in hout kunnen maken per stuk. Klik op een van de onderstaand logo’s en je komt bij onze partner / leverancier terecht.

 

edmar atelier

edmar